Wonen & Hypotheek

Van alle notarissen in Rotterdam is 010Notaris wellicht het goedkoopste notaris kantoor met de beste service. Vooral als het gaat om de verkoop of aankoop van uw woning. Want waar uw woning ook staat, de notaris moet uw hypotheek- en/of leveringsakte zo makkelijk en voordelig mogelijk voor u regelen. Wonen is immers een van uw eerste levensbehoeftes. De zaken moeten dan goed voor elkaar zijn. 010Notaris regelt alles voor een voordelig tarief. Snel en probleemloos.

Uw eigen notaris: altijd, voor elk moment

Zoals u weet is een notaris noodzakelijk bij de overdracht van een woning. Zonder zijn hulp wordt u geen wettelijk eigenaar van een registergoed zoals woningen, kavels en teboekgestelde schepen. Maar wist u dat de notaris ook uw hypotheekakte opstelt? Loop geen overbodige risico’s en laat u goed informeren door iemand die alle juridische en financiële aspecten van wonen en hypotheken kent. Dat bespaart geld, tijd en mogelijk veel problemen later.

Huis kopen of huren in Rotterdam?

Heeft u een notaris nodig voor een hypotheek– en/of leveringsakte dan wel andere woonzaken? Bij mogelijk de goedkoopste notaris 010Notaris in Rotterdam kunt u vrijwel altijd terecht. We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van acht uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds, en ’s vrijdags van 8 tot 5. Daarnaast zijn we standaard twee zaterdagen per maand geopend, zonder dat u hiervoor extra kosten kwijt bent.

Huis gekocht? Wat nu?

Om voor u aan de slag te gaan hebben we om te beginnen de koopovereenkomst nodig. Als de makelaar dit voor u regelt, hoeft u enkel de naam van het notariskantoor van uw keuze door te geven. Hij/zij zorgt dan voor verzending van het koopcontract. Wij sturen vervolgens bevestigingen aan alle partijen en brengen u op de hoogte van de planning en de voortgang van de procedure.

Meer weten?

Bel 010-7671700 of mail naar info@010notaris.nl. U kunt ook het Contactformulier gebruiken. Grote kans dat Richard zelf uw vragen beantwoordt.