Erven & Schenken

Op zoek naar goed advies over erven en schenken? 010Notaris staat u graag met raad en daad bij om het maximale uit de mogelijkheden voor de toekomst te halen. Die van uzelf en die van uw naasten. Bijvoorbeeld bij het opmaken van een testament op maat. Of met het opstellen van een fiscaal gunstig plan voor het doen van schenkingen aan uw kinderen.

De staat of uw erfgenamen? Voor wie kiest u?

Tegenwoordig kunt u helemaal zelf uitmaken wat er met uw nalatenschap gaat gebeuren. U kunt zelfs uw kinderen onterven. Er is dan wel een testament nodig om af te kunnen wijken van het standaard erfrecht. Dan beslist u en niemand anders wie wat van u gaat erven. 010Notaris kan u bovendien in uw testament helpen om uw nabestaanden (grotendeels) te behoeden voor torenhoge belastingaanslagen. We denken graag met u mee.

Uitgekiende vermogensoverdracht

Geeft u liever geld aan uw kinderen dan aan de belastingdienst? Wij ook. 010Notaris kan samen met u een slim plan opstellen om het door uzelf verdiende vermogen belastingvrij over te hevelen naar uw kinderen en – indien gewenst – kleinkinderen. Geen 20% erfbelasting voor minister Hoekstra!

Gratis en vrijblijvend informatiegesprek

Kijk rond op onze website voor de mogelijkheden voor testamenten en schenkingen. In een gesprek op ons makkelijk bereikbare kantoor in Rotterdam leggen wij u graag de details uit.